Steun het goede doel met een dag vol activiteiten en plezier!

6 km

Decathlon Fun Run

De 6km Decathlon Fun Run is een uitdagende run voor iedereen! De start en de finish zijn midden in het pretpark en het parcours loopt door Duinrell en een stuk door de schitterende natuur van Wassenaar bij het pretpark waarbij je de Decathlon heuvel beklimt!

Prijs: € 27,50 incl. park

Wil je wel lopen maar niet het park in? Dan betaal je €17,50 voor je inschrijving. Je krijgt dan hetzelfde als onderstaand, alleen geen entree tot het park. Je kunt een uur voorafgaand aan je run het park betreden.

Deze prijs is inclusief:

  • Gratis entree Duinrell 
  • Finishfoto en parcoursfoto’s (worden online geplaatst)
  • Water aan de finish
  • Gebruik van kleedruimte
  • Mogelijkheid voor tasafgifte
  • Startnummer
  • Medaille

* Kinderen jonger dan 12 jaar moeten door een volwassene begeleid worden. Als ouders kinderen onder de 12 jaar mee willen laten doen zonder begeleiding, is dit op eigen risico.

Je kunt met de link in de bevestigingsmail van je inschrijving ook een persoonlijke donatiepagina aanmaken om geld op te halen voor het Ronald McDonald Huis Den Haag en Stichting Opkikker.

Kom in actie en loop de Decathlon Fun Run!

Inschrijven!

Duinrell Fun Run Shirt

Bezoekers

Voorafgaand of na de run kunnen de deelnemers op vertoon van een geldig polsbandje het attractiepark in. Hier kan iedereen van alle attracties genieten. Duinrell is een echt familiepark en dus ook geschikt voor alle leeftijden van jong tot oud. Het attractiepark is geopend van 10.00-17.00 uur. Daarnaast is er de mogelijkheid om het Tikibad te bezoeken. Aan de kassa van het Tikibad kun je een kaartje kopen. Voor €5 kun je 2 uur spetteren en voor €7 onbeperkt. Dit zit dus niet bij de ticketprijs inbegrepen. Bezoekers kunnen deze dag voor €15,- naar binnen om te kijken en deelnemers aan te moedigen.

Impressie Parcours 6 KM