Steun het goede doel met een dag vol activiteiten en plezier!

Goede doelen

Ronald McDonald Huis Den Haag & Stichting Opkikker

Ronald McDonald Huis Den Haag

In Ronald McDonald Huis Den Haag logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Juliana Kinderziekenhuis. Hierdoor zijn ze dag en nacht dichtbij voor een kus, knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. De kosten van een overnachting liggen rond de €60. Ronald McDonald Huis Den Haag is hiervoor volledig afhankelijk van donaties en giften van particulieren en bedrijven. Van jou dus!

Stichting Opkikker

Zo’n tweeduizend keer per jaar verrassen we gezinnen met een langdurig ziek kind met een onvergetelijke Opkikkerdag. Tijdens deze dag vol ontspanning en plezier, zetten we niet alleen het zieke kind, maar alle gezinsleden in het zonnetje. Na afloop ontvangt het gezin beeld- en videomateriaal om de dag nog eens her te beleven. Een Opkikkerdag duurt hierdoor veel langer dan één dag.

Kom jij in actie?

Met de deelname aan de Fun Run ga je een geweldige dag beleven in Duinrell. Maar tegelijk ondersteun je de twee goede doelen van het evenement. Wil jij graag meer doen voor deze goede zaak? Kom dan in actie en werf zoveel mogelijk donaties met jouw deelname aan de Duinrell Fun Run!

Je kunt je laten sponsoren via Support & Donate maar ook door het onderstaande formulier uit te printen en in te laten vullen door jouw sponsoren. De deelnemer die de meeste donaties ophaalt, wint een weekend in een 6-persoons bungalow van Duinrell en toegang tot het park!

Veel succes met jouw donaties en hartelijk bedankt namens het Ronald Mc Donald Huis Den Haag en Stichting Opkikker.

Duinrell Fun Run

Download Sponsorformulier