Steun het goede doel met een dag vol activiteiten en plezier!

Sponsoren

Partners van de Duinrell Fun RUN

McDonald’s

McDonald’s (regio Haaglanden) is na de 1e editie nu ook bij 2e editie van de Duinrell FunRun de hoofdsponsor. Wij willen graag dat iedereen van jong tot oud, getraind of ongetraind, deel kan nemen aan het sportiefste dagje uit en hierbij tevens goede doelen steunt.

McDonald’s is al sinds 1981 partner van het Ronald McDonald Kinderfonds welke gezinnen helpt met onder andere de Ronald McDonald Huizen. Hier logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die langdurig in een ziekenhuis, revalidatiecentrum of psychiatrische instelling verblijven.

Want een ziek kind kan niet zonder zijn ouders ! Wij willen graag een steentje bijdragen door middel van het sponsorschap en hopen dat er veel geld ingezameld gaat worden voor de goede doelen. Doe dus mee met deze gezellige Duinrell Fun Run en maak een donatiepagina aan.

 

Duinrell

In Attractiepark Duinrell nabij Den Haag beleeft iedereen een spetterend dagje uit. Duinrell biedt plezier voor het hele gezin. Van de Waterspin en de Splash tot de achtbaan Falcon en indoorspeeltuin Rick’s Fun Factory.
Duinrell faciliteert voor de tweede keer de Duinrell Fun Run. Zonder hen was deze run niet mogelijk geweest. Meer informatie over Duinrell vind je op www.duinrell.nl.

Decathlon

Na de eerste editie is Decathlon ook dit jaar weer betrokken bij de Duinrell Fun Run als running partner. Zij kleden de run aan met onder andere de pittige Decathlon heuvel die je in het parcours terugvind. Tevens geven zij trainingen voorafgaand aan de run om alle deelnemers klaar te stomen.

Partner worden?

Wil je ook partner worden van dit toffe evenement?

Stuur dan een mail naar hello@duinrellfunrun.nl voor meer informatie.